vineri, 8 aprilie 2011

Schimbare.

Acum îi putea simţi pe deplin eliberarea.Putea să cunoască acea fiinţă în sfârşit chiar şi în cele mai ascunse locuri ale sufletului.
Era ca şi cum după o lungă asteptare primea pe tavă un desert servit cu o eleganţă nemăsurabilă.
Simţea că grijile şi frica ei se epuizaseră undeva departe în aromele necunoscutului,iar ea se lăsa pradă uşor uşor indiferenţei,se lăsa pradă în brațele vântului şi în ale lui,ca un copil necunoscător.
Fiinţa ei ieşise din apele adânci ale oceanului şi se bucura pe deplin de razele soarelui care parcă împanziseră cerul.Zâmbetul i se instala ca un începător pe buze în timp ce trupul zbura în libertatea totală a absenței unui trecut.
Era o nouă persoană parcă,ieșită abia din ceața densă a incertitudinii și a nesiguranței;a zâmbetului timid și a unui ritm prea alert al inimii.
Dar era aceeași stea,numai că strălucea diferit,lumina în alt mod tot ce o înconjura.
Iar el se bucura de fenomenul la care lua parte.Era orbit de noua lumină,dar era plăcut.Cu trupul ce zburda de libertate lânga el putea să descopere adâncul oricărui pustiu.
Se simțea mai puternic și mai împlinit totodată.Ajunsese la destinația pentru care luptase atât;și ajuns aici a descoperit că totul abia acum începea.
Începea pe o cărare presărată de zâmbete și povești,inundată de sinceritate și lipsită de orice secrete.
Gasiseră amândoi o comoară neprețuită,dar pe care trebuiau să învețe cum să o păstreze.
Călătoria abia acum începea,iar necunoscutul se anunța imens.Ei amândoi aveau să se schimbe în atatea mii de moduri,dar important era să facă față și să învețe din fiecare cărare nouă parcursă,din fiecare conversație banală purtată în fața unor căni aburinde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa te rog un semn ca ai trecut pe aici:)

Powered By Blogger

Arhivă blog

Persoane interesate